header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Corona update - Nieuwsflats

Algemeen

Nieuwsfoto
16-10 Zaalhockey gaat niet door De nieuwe Coronamaatregelen van 13 oktober leggen voorlopig weer beperkingen op aan het sporten. Er is grote onzekerheid over hoelang de maatregelen gaan duren. Daarom heeft het AMHC bestuur besloten om dit jaar niet mee te doen aan de zaalhockeycompetitie. De voorbereidingen voor de realisatie van een eigen blaashal gaan wel door zodat we volgend zaalhockeyseizoen op

Lees verder

Dames en Heren 1 schenken G-Hockey EUR 1.200!

Algemeen

Nieuwsfoto
1-10 Afgelopen zondag hebben Dames en Heren 1 officieel hun schenking uitgereikt aan het G-Hockey.
Al jaren hebben wij een warme band met onze G-hockeyers. Voor iedere thuiswedstrijd geven wij met veel plezier en voldoening training aan de G-hockeyers.

Lees verder

Verkeersveiligheid

Algemeen

Nieuwsfoto
21-9Deze klacht kwam bij het bestuur binnen: 
  "Vandaag wezen hardlopen waarbij uw pupillen dwars door mij heen fietsten en geen rekening hielden met de medemens. Ik heb mijn arm zeer beschadigd omdat ik een harde klap van een hockeystick kreeg.” 

Lees verder

Opleiding scheidsrechters start weer

Algemeen

Nieuwsfoto
16-9 Beste nieuwe scheidsrechters,
We gaan weer van start met het opleiden van scheidsrechters. Ook dit seizoen willen bondsscheidsrechters en CS-plussers verbonden aan onze club en de organisatie van de arbitrage jullie weer veel wijzer maken over de hockeyregels en vooral enthousiast maken voor Arbitrage!.

Lees verder

Lacrosse Clinic

Lacrosse

Nieuwsfoto
31-8 Lacrosse is een waanzinnig sensationele sport die helaas nog vrij onbekend is in Nederland. De sport is misschien het best te omschrijven als (ijs)hockey door de lucht. 

Lees verder

AMHC webshop voor je tenue en teamkleding

Algemeen

Nieuwsfoto
26-8 Direct vanuit je luie stoel AMHC-kleding en -artikelen bestellen; dat kan via de online kledingshop van AMHC.  Dus wedstrijdkleding, trainingskleding, sporttassen en nog veel meer. Neem snel een kijkje op de website https://clubs.reeceaustralia.com/nl/amhc-amersfoort Maatvoering; geen probleem. Onder 'Bestellen' kun je kiezen uit tal van verschillende maten en maatjes.

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren