header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Bar voorraad AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
3-3 Beste Leden,
Afgelopen jaar is de bar door corona veel dicht geweest. Dit jaar is de bar helaas nog niet open geweest en is het onzeker wanneer de bar weer open mag.  Het resultaat van de bar activiteiten heeft een belangrijke invloed op de AMHC begroting.

Lees verder

Instuiftrainingen

Junioren

Nieuwsfoto
2-3
Er worden weer instuiftrainingen georganiseerd! Voor 5-6 jaar en voor 7 jaar en ouder.
woensdag 17 maart en/of 24 maart: 15.00-16.00 voor 5 jaar woensdag 17 maart en/of 24 maart: 16.00-17.00 voor 6 jaar
zondag 21 maart: 10.00-11.00 voor 7 jaar en ouder (groep 4-8)

Lees verder

Wandel mee met AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
25-2Op zondag 7 maart kun je vanuit AMHC wandelen in tweetallen. We verzamelen op de parkeerplaats van AMHC om 15.00 uur. Vervolgens wandelen we in tweetallen door de mooie achtertuin van onze club. Een gezellige activiteit om weer eens bij te praten met je teamleden en te genieten van de natuur die weer tot bloei komt. Mocht je het leuker vinden om een rondje door het Soesterkwartier te lopen, dan

Lees verder

Stapje voor stapje weer hockeyen

Algemeen

Nieuwsfoto
25-2 Het is goed nieuws dat spelers tot 27 jaar vanaf woensdag 3 maart weer in teamverband mogen trainen en onderlinge wedstrijden mogen spelen. Tegelijkertijd houden we nog tenminste tot maandag 15 maart de avondklok waardoor de trainingscapaciteit door de week beperkt blijft. 

Lees verder

Ber 25 jaar in dienst van AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
7-2 Bartel Berkhout is 25 jaar in dienst bij AMHC. Iedereen kent hem natuurlijk als Ber.  Hij begon zijn carrière bij AMHC als jeugdlid met het trainen van de allerjongsten. De Benjamins, zoals ze toen heetten, kwamen allemaal bij Ber trainen en leerden van hem hoe je moet hockeyen. In de afgelopen 25 jaar heeft Ber allerlei functies gehad bij AMHC; coach van Heren1 en Dames1, trainen en

Lees verder

Update Corona maatregelen op AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
29-9 Met ingang van dinsdag 29 september zijn er weer nieuwe corona-maatregelen van kracht. AMHC volgt daarbij de landelijke richtlijnen, en de aanvullingen van de KNHB.
Samengevat betekent dit:

Lees verder

AMHC webshop voor je tenue en teamkleding

Algemeen

Nieuwsfoto
26-8 Direct vanuit je luie stoel AMHC-kleding en -artikelen bestellen; dat kan via de online kledingshop van AMHC.  Dus wedstrijdkleding, trainingskleding, sporttassen en nog veel meer. Neem snel een kijkje op de website https://clubs.reeceaustralia.com/nl/amhc-amersfoort Maatvoering; geen probleem. Onder 'Bestellen' kun je kiezen uit tal van verschillende maten en maatjes.

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren