header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 28 november 2021
Tijd T/U Team Tegen team
16:00 Uit Heren 02 SV Kampong Hockey H14

Zaaltrainingen UPDATE

Algemeen

Nieuwsfoto
27-11Morgen om 14.00 uur geven we uitsluitsel over wat we gaan doen met de zaaltrainingen.

Lees verder

Pietentraining VERPLAATST NAAR 5 DECEMBER

Junioren

Nieuwsfoto
21-11 Zondag 5 december, hockey je dan mee? Dan komen mijn beste Pieten naar AMHC! Zoveel pret en plezier op het veld, Elk kind is op deze club een hockeyheld. Dat willen de Pieten niet missen dit jaar, Dus op veilige wijze zien ze jullie daar! Jullie ouders blijven buiten het terrein, Maar op de velden maken de Pieten veel gein. Dus kom naar de club en wees op tijd, En raak de

Lees verder

Zaalhockeykamp in de kerstvakantie bij AMHC Amersfoort!

Junioren

Nieuwsfoto
21-11 Van 27 t/m 29 december 2021 kan jij deelnemen aan het Zaalhockeykamp van Nationale Sportkampen op AMHC Amersfoort.
Maak extra zaaluren tijdens de Nationale Zaalhockeykampen en wordt een nog betere zaalhockeyer. Tijdens de zaalkampen krijg je dagelijks een leerzame masterclass en heb je heel veel plezier. Boek snel jouw kamp want vol=vol.

Lees verder

Coronamaatregelen op AMHC per 13 november

Algemeen

9-11 Vanaf 13 november 18.00 uur gelden er nieuwe regels.  Publiek is zowel bij amateur- als professionele sport niet toegestaan. Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de complexen. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen. Wedstrijden die normaal gesproken gespeeld

Lees verder

OPROEP: SCHEIDSRECHTERSCURSUS VOOR OUDERS-SENIOREN

Algemeen

3-11 Iedere zaterdag zijn er circa 25 wedstrijden bij AMHC. Per wedstrijd hoort AMHC 2 scheidsrechters te leveren. Dat betekent dat we er iedere zaterdag een kleine 50 scheidsrechters op de been moeten krijgen. 

Lees verder

Fluiten in de zaal: geef je op voor de (betaalde) poule

Algemeen

3-11 We hebben nu een prachtige blaashal. Over een maand gaan we daar veel van onze eigen wedstrijden spelen. Vanaf begin december wordt er gedurende 9 weekenden in de zaal gehockeyd. Het aantal aanmeldingen is fantastisch hoog en dus gaan we met heel veel teams de zaal in en heel veel wedstrijden spelen. Maar… zonder scheidsrechters kunnen we niet spelen.    

Lees verder

Planning scheidsrechters cursussen eind 2021/begin 2022

Algemeen

3-11 Datum
Tijd/Locatie

Voor wie
Cursusleiding
CS-plussers

Maandag
15-11-2021
19.30-21.00
Clubhuis
Ouders en Senioren met kaart die kennis willen opfrissen.

Lees verder

Clinic voor M8E1 van dames 1

Algemeen

Nieuwsfoto
20-10 We hadden de grote clubactie gewonnen. Daarom kregen we een clinic van Dames 1. We gingen eerst inlopen. Daarna deden we boter, kaas en eieren. Er waren 2 teams, team rood en team blauw. Eerst won team rood en daarna team blauw. We splitsten op en of je deed dit eerst of dat, wij deden een soort parcour. Je moest om de band heen, dan een wipje, dan tegen de band aan schieten, dan slalommen, dan

Lees verder

Start zaalhockey

Algemeen

Nieuwsfoto
20-10 Vanaf begin november speelt de jeugd voor het eerst in onze eigen blaashal! Tot vrijdag 22 oktober om 19.00 u heb je de tijd om je op te geven voor het zaalhockey. Het opgeven kun je doen middels de enquête die naar alle leden per e-mail is verzonden. Funkeys en de Benjamins gaan niet de zaal in, maar trainen door op het veld tot en met woensdag 24 november.

Lees verder

Ballentassen beschikbaar

Algemeen

Nieuwsfoto
4-10 In samenwerking met Intersport van Dam heeft de club geregeld dat we dit seizoen ballentassen ter beschikking gaan stellen voor de teams van Senioren en Junioren A t/m D. We hebben in totaal 58 tassen beschikbaar, die we tegen borg gaan uitgeven aan de teams die zich hiervoor melden. We hebben niet genoeg tassen voor alle teams, maar we gaan ervan uit dat er ook al teams zijn die al een tas met

Lees verder

Vacatures barcommissie

Algemeen

4-10 Chinese filosofen zeggen het al eeuwen, Westerse wetenschappers bevestigden het. Helpen helpt. Niet alleen de ander, maar ook jezelf. Niets maakt je namelijk gelukkiger! 

Lees verder

Wanted: wedstrijdsecretaris jongste jeugd

Algemeen

22-9 Ben jij een ouder die een zoon of dochter in de jongste jeugd heeft en vind je het leuk om de mensen op de club beter te leren kennen? Per direct zijn we namelijk op zoek naar een wedstrijdsecretaris jongste jeugd. Is dit iets voor jou?

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren