header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Agenda

Nog geen agenda punten.
Bekijk hele agenda

Watervelden in winterslaap

Algemeen

Nieuwsfoto
6-12 Vanaf 10 december zijn de watervelden (veld 1 en veld 2) in winterslaap. Dat wil zeggen dat de sproei-installatie is afgesloten. Bespelen kan alleen als het veld nat genoeg is en niet bevroren.

Lees verder

Jouw AMHC-kleding eenvoudig online bestellen

Algemeen

Nieuwsfoto
4-12 Direct vanuit je luie stoel AMHC-kleding en -artikelen bestellen; dat kan via de online kledingshop van AMHC.  Dus wedstrijdkleding, trainingskleding, sporttassen en nog veel meer. Neem snel een kijkje op de website  https://clubs.reeceaustralia.com/nl/amhc-amersfoort

Lees verder

Picnic Team van de week, M3F5

Algemeen

Nieuwsfoto
3-12 De meiden van 3F5 zijn elke week van de partij, ze spelen met ontzettend veel plezier elke zaterdag in weer en wind hun wedstrijden. Niet alles wordt gewonnen, maar dat mag de pret niet drukken.

Lees verder

AMHC ClubApp update 4.3

Algemeen

Nieuwsfoto
30-11 De AMHC-ClubApp is recentelijk bijgewerkt. Zorg dat je de ClubApp update zodat je van de nieuwste functionaliteiten gebruik kunt maken. 
Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update 4.3?

Lees verder

Picnic Team van de week, MD5

Algemeen

Nieuwsfoto
26-11Meisjes D5 is deze week Picnic Team van de Week. Zij winnen hiermee de Picnic waardebon van €25,-. Wil je ook kans maken om Picnic Team van de Week te worden en een waardebon van €25,- te winnen? Lees  hier  hoe je Picnic Team van de week wordt. Lees hieronder het verhaal van MD5.

Lees verder

Dames 1 en G-Hockey

Algemeen

Nieuwsfoto
20-11 Afgelopen zondag 18 november heeft het team van Dames 1 hun trainingspakken en hockeykleding geschonken aan de G-hockeyers.  Wat een fijn gevoel gaf het ons om zoveel dankbaarheid en blijdschap hiervoor terug te krijgen! Tweewekelijks ondersteunen wij de trainingen van de G-hockeyers. De G-hockeyers laten samen met hun vaste begeleiding ons iedere keer weer zien, wat het is om

Lees verder

Team van de Week (van Dames 1): MD9

Algemeen

Nieuwsfoto
19-11 Vandaag (18 november) was MD9 het Team van de Week. Deze keer waren Suus, Emilie, Lotus, Lieve, Sofie, Floor, Lobke, Emilie, Willemijn, Annabel, Evis, Savine en Cato aanwezig voor een Meet & Greet met Dames 1. 

Lees verder

Picnic Team van de week, M6E6

Algemeen

Nieuwsfoto
19-11 Meisjes 6E6 is deze week Picnic Team van de Week. Zij winnen hiermee de Picnic waardebon van €25,-. Wil je ook kans maken om Picnic Team van de Week te worden en een waardebon van €25,- te winnen? Lees  hier  hoe je Picnic Team van de week wordt. Lees hieronder het verhaal van M6E6.


Lees verder

Maak een spandoek of mascotte voor H1 en D1 en win een clinic voor jouw team!

Algemeen

Nieuwsfoto
14-11 Op zondag 18 november spelen Dames 1 en Heren 1 allebei een thuiswedstrijd en is het dus Super Sunday op AMHC. Heren 1 en Dames 1 zouden het heel cool vinden als veel jeugdteams hen die dag komen aanmoedigen en daarom organiseren we een spandoeken-/mascottewedstrijd.

Lees verder

18 november: Super Sunday op AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
14-11Op zondag 18 november spelen Dames 1 en  Heren 1 allebei thuis. Reden genoeg om er een super gezellige Super Sunday van te maken met: lekker hockey kijken,  een spandoeken/mascotte wedstrijd voor de jeugd (en daarmee kans op een Heren 1 of Dames 1 Clinic) en natuurlijk de muziek van DJ Jelmer. Dus graag tot de 18e!

Lees verder

Picnic Team van de week, JD2

Algemeen

Nieuwsfoto
12-11 JD2 is deze week Picnic Team van de Week. Zij winnen hiermee de Picnic waardebon van €25,-. Wil je ook kans maken om Picnic Team van de Week te worden en een waardebon van €25,- te winnen? Lees hier hoe je Picnic Team van de week wordt. Lees hieronder het verhaal van JD2.

Lees verder

AMHC Rookvrij

Algemeen

Nieuwsfoto
11-11 Beste leden en ouders van jeugdleden, 
Om onze jeugdspelers niet alleen op sportief gebied een goed voorbeeld te geven besluiten we om voortaan een rookvrije omgeving te creëren op AMHC.

Lees verder

Parkeerplaats klaar

Algemeen

Nieuwsfoto
10-11 De nieuwe parkeerplaats is klaar, en daarmee wordt de verkeersveiligheid flink verbeterd. Daarvoor vragen we iedereen om zich te houden aan de verkeersregels. Hiervoor worden ook verkeersborden geplaatst.

Lees verder

Picnic Team van de week: M8E4

Algemeen

Nieuwsfoto
4-11 Begin van dit seizoen begon de M8E4 als nieuw team aan de seizoensstart. Meisjes vanuit vier verschillende E6-tallen. Het was dan ook spannend om te zien hoe de eerste wedstrijd zou verlopen. Wonderlijk genoeg heeft de M8E4 vanaf de eerste wedstrijd samengespeeld alsof ze nog nooit anders hebben gedaan. Ze gunnen elkaar de bal, ze spelen netjes over, ze gaan er allemaal voor en hebben vooral

Lees verder

Amersfoort: nostalgisch en modern tegelijk

Algemeen

Nieuwsfoto
1-11Hockey.nl kwam op bezoek bij AMHC en schreef een artikel over ons clubhuis. Lees hier het verhaal:  https://hockey.nl/artikel/de-sport/amersfoort-nostalgisch-en-modern-tegelijk/

Lees verder

Meisjes F4 Picnic Team van de Week

Algemeen

Nieuwsfoto
29-10 De meiden van F4 zijn deze week Picnic Team van de week. Ze zijn net begonnen of al een jaartje bezig maar allemaal elke week aanwezig met veel plezier. Elke week zin in de wedstrijd, elk doelpunt wordt gevierd en na afloop doen de meiden allemaal een radslag! Iedereen hoort erbij en mag meedoen! Ze hebben 4 van de 5 wedstrijden gewonnen en dat verdient een leuke foto en natuurlijk de

Lees verder

AMHC ClubApp

Algemeen

Nieuwsfoto
25-10 Onze nieuwe AMHC ClubApp is al een tijdje in de lucht. We hopen natuurlijk dat iedereen ‘m inmiddels heeft geüpdate of gedownload zodat je altijd en overal op de hoogte blijft van het laatste nieuws over je trainingen, wedstrijden en al het andere AMHC-nieuws.

Lees verder

Picnic Team van de week: meisjes D6

Algemeen

Nieuwsfoto
15-10 Deze week is MD6 verkozen tot Picnic Team van de week. Lees hieronder het verslag van MD6 over hun superspannende wedstrijd en lees hier ( https://www.amhcamersfoort.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=201 ) hoe je Picnic Team van de week wordt.

Lees verder

Let op : zaterdag 27 oktober is een competitiedag

Algemeen

Nieuwsfoto
11-10De laatste zaterdag van oktober is een reguliere competitiedag voor de jeugd. Dit is ook de laatste zaterdag van de herfstvakantie voor de regio noord en midden.
Houd hier dus even rekening mee in je planning.

Lees verder

Rolstoelhockeyteam genomineerd voor Uniek Sporttalent van het Jaar

Algemeen

Nieuwsfoto
10-10 Stem op het 1e team van de GSVA Keistadrollers om hen aan de award 'Uniek sporttalent van het jaar' te helpen. 

Lees verder

Team van de Week: MD8

Algemeen

Nieuwsfoto
8-10 Vandaag (7 oktober) was MD8 het Team van de Week. Deze keer waren Babet, Nova, Annabelle, Annick, Feline, Jasmin, Fenne, Liv, Tessa, Adinda, Lieke, Marieke, Fé, Femme en Victoria aanwezig voor een Meet & Greet met Dames 1.


Lees verder

Word Picnic Team van de Week!

Algemeen

Nieuwsfoto
4-10 En win met jouw team een derde helft t.w.v. 25 euro!
Welk team heeft dit weekend het vaakst gescoord? Welk team bleef lachen, ondanks de stromende regen? In samenwerking met Picnic kiest jouw club elke week een Team van de Week! Het winnende team krijgt een cadeaubon van 25 euro, vrij te besteden in de app van online supermarkt Picnic.

Lees verder

Regenboogband voor heel sportend Nederland

Algemeen

Nieuwsfoto
4-10 Rondom de Internationale Coming Out Day op 11 oktober geeft de Nederlandse sportwereld aandacht aan de boodschap dat sport voor iedereen is en iedereen gelijk is op het sportveld, ongeacht welke seksuele geaardheid je hebt. 

Lees verder

Voor in de Agenda!

Algemeen

Nieuwsfoto
3-10 Ook dit seizoen worden er weer allerlei leuke activiteiten op AMHC georganiseerd, denk aan feesten voor de Jongste jeugd en de C&D leeftijd, een Pubquiz om samen het nieuw jaar te vieren, Super gezellige Super Sundays en nog veel meer. 


Lees verder

Rommel opruimen

Algemeen

Nieuwsfoto
30-9Dit is een fotootje van gister (zaterdag 29/09). Heel veel rommel op en rond de velden. Laten we hier met z’n allen alert op zijn en onze eigen rommel opruimen. Dit is een gezamelijke verantwoordelijkheid. Inmiddels 60 likes op ons Instagram account, deel en like waar mogelijk en spreek anderen hier op aan. Kleine moeite en veel plezier voor iedereen die onze club bezoekt. 

Lees verder

Spelregel cafe bij AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
26-9 Op woensdag 3 oktober wordt er een spelregelcafé georganiseerd. Deze interactieve, leerzame en bovendien gezellige avond wordt gegeven door top-scheidsrechters. Zij bereiden je voor op het nieuwe seizoen en geven handige tips die je in het veld kunt gebruiken. Ben je clubscheidsrechter, trainer/coach of ben je op een andere manier geïnteresseerd en wil je deze avond meemaken?

Lees verder

Team van de Week (van Dames 1): MD7

Algemeen

Nieuwsfoto
24-9 Afgelopen zondag (23 september) was MD7 het Team van de Week. Deze keer waren Ceciel, Charlotte, Ella Mae, Floortje, Hanna, Isa, Jaan, Laura-Minke, Lise, Lola, Nina, Olivia, Soraya, Zoe aanwezig voor een Meet & Greet met Dames 1. In het slechte weer volgden ze daarna enthousiast een clinic en liepen ze samen met Dames 1 mee met de 'line up'. Als echte 'Vriendinnen van Dames 1' bleven de

Lees verder

Picnic Team van de week, JC3

Algemeen

Nieuwsfoto
23-9 JC3 had geen geluk deze week. Lees hieronder hun verhaal. Zij ontvangen een Picnic cadeaubon ter waarde van €25,-

Lees verder

Beperkte parkeermogelijkheden

Algemeen

Nieuwsfoto
21-9Let op - de parkeermogelijkheden zijn nog steeds beperkt. Kom zoveel mogelijk met de fiets. Eventueel parkeren bij Superfun en dan een klein stukje lopen.

Lees verder

Kom op de fiets

Algemeen

Nieuwsfoto
14-9In verband met het ‘into the woods’ festival op zaterdag 15 september een dringende oproep om toch vooral op de fiets te komen. Er is nagenoeg geen parkeermogelijkheid. 

Lees verder

Week van de scheidsrechter 6-14 oktober

Algemeen

Nieuwsfoto
12-9 Speciaal tijdens de Week van de Scheidsrechter zetten we onze scheidsrechters in het zonnetje! Dankzij hun begeleiding kunnen alle spelers op elk niveau iedere week lekker hockeyen. Daar mogen we soms best wat meer bij stilstaan. Dit jaar is de Week van de Scheidsrechter van 6-14 oktober.


Lees verder

Verkoop gevonden voorwerpen geslaagd

Algemeen

Nieuwsfoto
11-9 De verkoop van gevonden voorwerpen was afgelopen zaterdag weer een klein succesje. We hebben veel mensen blij kunnen maken met een trainingsbroek, een jas of een clubjasje. Met het verdiende geld kunnen de G-Hockeyers iets leuks doen.  En de restanten gaan naar een stichting die hockey organiseert voor weeskinderen in Kenia. Drie keer winst dus!

Lees verder

Een kijkje in de keuken bij Dames 1 (door MD6)

Algemeen

Nieuwsfoto
9-9 Afgelopen zondag (9 sept) hadden wij, de meiden van de MD6,  als eerste van de 1ste jaar d-tjes de eer om een kijkje te mogen nemen in de keuken van Dames 1: wij waren namelijk als Team van de Week uitgenodigd voor een heuse Meet en Greet. Een supertof initiatief en een uitgelezen mogelijkheid om de toppers van Dames 1 wat beter te leren kennen en eens van dichtbij aan te werk te

Lees verder

Vacature Arbitrage planning zaterdag

Algemeen

Nieuwsfoto
6-9 Voor de planning van de scheidsrechters voor de zaterdagen zijn wij dringend op zoek naar iemand die ervoor zorgt dat aan alle wedstrijden scheidsrechters worden toegewezen. 
Je hebt geen hockeyervaring nodig en je wordt uiteraard ingewerkt. De tijdsbesteding is per week ca 2 à 3 uur. 

Lees verder

AMHC Amersfoort gaat cashless...

Algemeen

Nieuwsfoto
5-9 Vanaf 1 september 2018 is AMHC Amersfoort cashless en kan alleen (contactloos) worden betaald met uw bankpas óf met de clubkaart van AMHC Amersfoort. Aan de bar wordt geen contant geld meer geaccepteerd. Het cashless betalen wordt geïntroduceerd om snel en simpel te kunnen betalen aan de bar, zodat het barpersoneel u sneller kan bedienen. Het niet langer werken met contanten zorgt ook voor

Lees verder

GOED NIEUWS!!!

Algemeen

Nieuwsfoto
3-9 Heb jij het AMHC clubpak en/of uitshirt vóór 1 augustus besteld?
Deze kunnen vanaf 10 september worden opgehaald bij Intersport Van Dam.

Heb je het donkerblauw uitshirt (verplicht) eerder nodig i.v.m. met een uitwedstrijd? Dan is dit geen probleem! Deze kunnen vanaf 3 september opgehaald worden.


Lees verder

Bitjeshapdagen 4 en 8 september

Algemeen

Nieuwsfoto
3-9 Speel safe, bitje in! Kom happen op dinsdag 4 of zaterdag 8 september en start het nieuwe seizoen met een goed passend bitje!
Voorkom wachttijd en meld je NU aan op: www.ortholunasports.nl
Ortholunasports staat op dinsdagavond 4 september (18.00-20.00 uur) en zaterdag 8 september met de hapbus bij AMHC.

Lees verder

Welkom nieuwe leden was succes!

Algemeen

Nieuwsfoto
2-9 Afgelopen zaterdag  1 september zijn de nieuwe leden op AMHC welkom geheten. Allereerst vertelden voorzitter Albert Jan Thomassen en bestuurslid hockey jeugd Brigit van de Ven iets over de club. Ouders kregen het Handboek Hockey. Daarna volgde een clinic onder begeleiding van MA1 en hun trainer/coach Mats Roos. Het was een groot succes! Meiden en Mats bedankt!

Lees verder

Goud voor D45+ team op WK masters

Algemeen

Nieuwsfoto
2-9AMHC-leden Karlijn Verwers (DVB) en Saskia van den Muijsenberg (DVA)  hebben met het Nederlandse Dames 45+ team goud gewonnen op de WK masters in Barcelona. Het D40+ team met Pleuni Niezing (DVA) en Eline van der Veen (DVA) werd vierde en het D50+ team met Nicole Mochel werd vijfde. Dames, hartelijk gefeliciteerd met deze fantastische resultaten!!


Lees verder

Auping hockeyvoordeelpas sponsort jouw rust én AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
30-8 Auping Plaza Amersfoort, sponsor van Dames 1, biedt jou met de vernieuwde Auping hockeyvoordeelpas 10% voordeel. En daarmee sponsor jij ook meteen AMHC, want Auping Plaza Amersfoort doneert 5% van jouw aankoopbedrag aan de club. Dat is dus dubbelop scoren!

HOE WERKT DE AUPING HOCKEYVOORDEELPAS?

Lees verder

Barkrachten gezocht

Algemeen

Nieuwsfoto
29-8 Ook dit jaar hebben we weer plek voor nieuwe betaalde krachten achter de bar. Ben je (bijna) 15 en lijkt het je leuk om te komen helpen achter de bar en zo wat extra te verdienen, laat van je horen! Weet je vrienden of vriendinnen die dit leuk vinden maar niet hockeyen? Geen probleem, ook zij zijn welkom.

Lees verder

Nieuwe ledenbijeenkomst (1 september)

Algemeen

Nieuwsfoto
27-8 Aan alle nieuwe leden van AMHC
Voordat het nieuwe seizoen van start gaat, willen we op zaterdag 1 september alle nieuwe (jeugd)leden en hun ouders graag welkom heten op de club. 

Lees verder

Verkoop gevonden voorwerpen - zaterdag 8 september van 10 tot 12 uur

Algemeen

Nieuwsfoto
27-8Zaterdag 8 september verkopen we de gevonden voorwerpen van afgelopen jaar. Dus, zoek je nog een trainingsbroek, sweatshirt of T-shirt? Kom tussen 10 en 12 uur naar de club om te snuffelen tussen alle voorwerpen. Misschien vind je wel een AMHC shirt. We verkopen alles voor €5,00 per stuk. Je kunt pinnen.

Lees verder

ABNAMRO cup op AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
18-8Donderdag 16 augustus speelden de heren van Kampong, Almere en SCHC een drieluik op AMHC in het kader van de ABNAMRO cup. Het was een geslaagde avond. Prachtig weer en veel publiek: bijna 400 toeschouwers!  Kampong won het drieluik. Voor alle uitslagen zie  http://www.abnamrocup.nl/uitslagen.php

Lees verder

Werkzaamheden parkeerplaats

Algemeen

Nieuwsfoto
14-8 Op maandag 13 augustus 2018 is gestart met de eerste fase van de herinrichting van de parkeerplaats bij sportpark Birkhoven. In overleg met de gemeente wordt alvast nieuwe parkeerplaats aangelegd langs de hockeyvelden 5 en 6. 


Kom waar mogelijk met de fiets totdat de werkzaamheden zijn afgerond!


Lees verder

Met spoed gezocht: Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd

Algemeen

Nieuwsfoto
12-8 Wil jij je als vrijwilliger inzetten voor de Jongste Jeugd? Dat kan door als wedstrijdsecretaris de Jongste Jeugd competities goed te laten verlopen.

Lees verder

16 augustus ABNAMRO cup bij AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
4-8 De hoofdklasse bereidt zich o.a. bij AMHC voor op het nieuwe seizoen! Donderdag 16 augustus spelen de heren van Kampong, Almere en SCHC een drieluik bij AMHC.  Geen onbekend terrein voor Kampong-speler Bjorn Kellerman. Deze spits pur sang speelde na de jeugdopleiding van HC Zeewolde een aantal jaar in Heren 1 van Amersfoort. Vervolgens heeft hij ook nog even de kleuren van SCHC en

Lees verder

Björn Baarveld nieuwe locatie- en horecamanager

Algemeen

Nieuwsfoto
29-6 Met ingang van het nieuwe seizoen is Björn Baarveld (rechts op de foto) de nieuwe locatie- en horecamanager van AMHC. In Björn hebben wij een ervaren en betrokken opvolger gevonden voor Frans van Gemert, die per 1 juli vertrekt. Eerder was Björn actief in een vergelijkbare rol bij ZSV Schaerweijde.  Buiten zijn nieuwe functie bij AMHC is Björn al jaren als actief hockeyer verbonden aan

Lees verder

Zomerstopactie The Bootcamp Club

Algemeen

Nieuwsfoto
22-6 Voorkom blessures tijdens de voorbereiding door tijdens de zomerstop lekker te blijven sporten. Onze nieuwe sponsor The Bootcamp Club heeft speciaal voor AMHC-leden (en hun gezinsleden) een zomerstopactie waarbij je met korting kunt bootcampen: 5x trainen voor € 30 ipv €45,-

Lees verder

Het AMHC uittenue en de spelregels voor de verschillende tenues

Algemeen

Nieuwsfoto
14-6 Met ingang van volgend seizoen is het AMHC spelerstenue compleet. Naast het thuistenue dat bestaat uit het rode shirt met de grijze rok of broek heeft AMHC ook een officieel uittenue.

Lees verder

Informatie over de nieuwe AMHC clubpakken

Algemeen

Nieuwsfoto
13-6 Vanaf maandag 11 juni is het nieuwe AMHC-clubpak te bestellen bij Intersport Van Dam in Soest. Het pak is voor iedereen, voor alle teams van jong tot oud!    Van 11 juni tot 7 juli is dit pak met heel veel korting te verkrijgen!

Lees verder

Tophockey om laatste Champions Trophy (23 juni t/m 1 juli)

Algemeen

Nieuwsfoto
5-6 Kom deze zomer Oranje Heren & Oranje Dames aanmoedigen tijdens de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 in Breda. Van 23 juni t/m 1 juli strijden de beste landen van de wereld in Breda voor de laatste keer om de Champions Trophy. Regerend wereldkampioen Australië, olympisch kampioen Argentinië, België, India, Pakistan en natuurlijk onze eigen Oranje Heren, de Europees Kampioen van

Lees verder

Sportclubs slaan de handen ineen om sponsoren te vinden

Algemeen

Nieuwsfoto
28-5 AFC Quick 1890, AMHC en ALTA, samen goed voor liefst 332 jaar Amersfoortse sporthisto­rie, slaan de handen ineen.
De clubs lanceerden vrijdag 25 mei bij Alta de Triple A Businessclub, een platform voor betrokken ondernemers met hart voor de Amersfoortse sport.

Lees verder

Warm weer in het weekend van 26 & 27 mei

Algemeen

Nieuwsfoto
25-5Aankomend weekend, 26 & 27 mei, verwacht het KNMI hoge temperaturen die lokaal kunnen oplopen tot 30ºC. Met warm weer wordt er gewoon gehockeyd, maar de KNHB adviseert verenigingen en teams wel om rekening te houden met het zomerse weer en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.  

Drinkpauze inlassen boven 27ºC   

Lees verder

A27 komend weekend (25-28 mei) afgesloten

Algemeen

Nieuwsfoto
25-5 Rijkswaterstaat werkt komende weekenden aan de snelweg A27. Tussen aansluiting Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes is de A27 in beide richtingen afgesloten van 25 mei 21.00 uur tot en met 28 mei 2018 05.30 uur.

Lees verder

Geslaagd familiehockeytoernooi 2018

Algemeen

Nieuwsfoto
22-5Maandag 21 mei vond het jaarlijkse familiehockeytoernooi plaats op AMHC. Het weer was prachtig en onder het wakend oog van Don Corleone werd de hele dag door families en vrienden gehockeyed. Eefje de Geus uit MD3 die mee had gedaan in de finale van Voicekids gaf nog een optreden voor het familiehockeygezelschap. Een impressie (alleen zichtbaar op website):


Lees verder

PLUS hockeycourt officieel in gebruik genomen

Algemeen

Nieuwsfoto
21-5 Tijdens het AMHC-familietoernooi op Tweede Pinksterdag is de hockeycourt officieel in gebruik genomen. De aanleg is mogelijk gemaakt door PLUS Amersfoort. Directeur-eigenaar Krijn Vermeulen en bedrijfsleider Merijn van Elsacker kwamen speciaal naar het familietoernooi om de opening te verrichten en de ruim 350 aanwezige deelnemers veel succes maar vooral veel hockeyplezier te wensen. Het

Lees verder

Vier nieuwe CS+ scheidsrechters en een nieuwe bondsscheidsrechter!

Algemeen

Nieuwsfoto
20-5Onlangs zijn er vier nieuwe CS+ scheidsrechters en een nieuwe bondsscheidsrechter bij gekomen op AMHC.  Corine Prins, Frank Tielens, Daniël van Vulpen en Jesse Overmaat slaagden voor hun laatste test tot CS+scheidsrechter. David van der Meulen slaagde voor zijn examen tot bondsscheidsrechter. Er zijn deze keer wel drie bijzondere geslaagden. Corine is namelijk de eerste vrouw van AMHC

Lees verder

Drukte Pinksterweekend: kom op de fiets naar de hockey

Algemeen

Nieuwsfoto
16-5 Vanwege het Pinksterweekend (19-21 mei) wordt er extra drukte verwacht rond AMHC door bezoekers van de dierentuin. 
Kom dus zaterdag 19 mei zoveel mogelijk op de fiets naar de club!

Lees verder

Spelers AMHC MC1 en JC1 door naar volgende ronde districtsselectie

Algemeen

16-5 Wij zijn trots op onze toppers Frederiek van Liere (MC1), Ole van Gelderen (JC1) en Lars Jones (JC1) die door hun coaches zijn geselecteerd voor deelname aan de selectietrainingen voor het district Midden-Nederland. Ze hebben het tijdens de eerste training heel goed gedaan en zijn alle drie door zijn naar de volgende selectieronde! Frederiek, Ole en Lars: veel succes tijdens de volgende

Lees verder

Deloitte Students Hockey Trophy op AMHC (18 mei)

Algemeen

Nieuwsfoto
16-5 Op vrijdag 18 mei 2018 vindt de Deloitte Students Hockey Trophy plaats op AMHC. Het programma start om 13.30 uur met een 7 tegen 7 toernooi en eindigt met een Thé Dansant. 

Lees verder

Nieuwe locatie/horecamanager gezocht

Algemeen

Nieuwsfoto
13-5 Na zes jaar voor AMHC het locatiemanagement te hebben gedaan stopt Frans van Gemert per 1 juli a.s. als locatiemanager. Frans heeft recent een opleiding als jobcoach afgerond en wil hier mee verder gaan. In de afgelopen jaren heeft Frans zich met veel enthousiasme voor de club ingezet, en wist op menig evenement met ons de sfeer te maken. Dat zullen we zeker gaan missen, al heeft Frans

Lees verder

€ 1.000,- voor je hockeyclub bij aanschaf nieuwe Volvo

Algemeen

Nieuwsfoto
10-5 Ben jij of is je kind lid van de club en overweeg je een nieuwe auto aan te schaffen of te leasen? Je zou dan het merk Volvo serieus kunnen overwegen. Je doet dan niet alleen jezelf een plezier, maar ook de club want die ontvangt hierdoor een mooie financiële impuls van maar liefst € 1.000,- 

Lees verder

Vacature AMHC accommodatie- en horecamanager

Algemeen

9-5
Wij zoeken per 1 augustus 2018 een accommodatie/horecamanager voor onze vereniging die zorgt voor het beheer van het clubhuis, het terrein en de velden, en die zorgt voor het beheer en de organisatie van de horeca van de hockeyvereniging.

Lees verder

Aangepast trainingsschema Hemelvaart/Pinksteren

Algemeen

Nieuwsfoto
7-5Even opgelet; in verband met Hemelvaartsdag zijn er op donderdag 10 mei en vrijdag 11 mei geen trainingen. Ook op maandag 21 mei (tweede Pinksterdag) is er geen training.

Lees verder

Opzeggen lidmaatschap voor 1 juni 2018

Algemeen

Nieuwsfoto
3-5 Mocht je je lidmaatschap willen beëindigen dan kan dat op de volgende manier: Inloggen op de site met jouw eigen inloggegevens (lidnummer en wachtwoord). In de bovenbalk onder ‘club’ staat een opzegformulier. De opzegging wordt dan digitaal verwerkt. Hiervan ontvang je dan ook een automatische mail ter bevestiging. 

Lees verder

End-of-season BBQ alle leden (17 juni)

Algemeen

Nieuwsfoto
27-4 Nog even en het einde van het hockey seizoen is alweer daar. Anders dan voorgaande jaren organiseert AMHC een feestelijke slot-BBQ met live muziek voor alle leden. Daar kunnen alle leden en teams (Funkey, junioren, trimhockey/ G-hockey/senioren/veteranen) samen met vaders, moeders, broertjes en zusjes het hockeyseizoen gezamenlijk afsluiten. Daar horen uiteraard ook de huldiging van de

Lees verder

Rutger Jansen nieuwe coach van Amersfoort Dames 1

Algemeen

Nieuwsfoto
20-4 Rutger Jansen is door AMHC Amersfoort aangesteld als coach van Dames 1 voor het seizoen 2018/2019. Hij volgt hiermee Anita Beecheno op. Rutger is een bekende binnen de club. De afgelopen jaren heeft hij als trainer/coach voor AMHC onder andere Dames 2 naar de top van de reserve eerste klasse geloodst en draait hij met JB1 mee in de top van de Super B. Ook is Rutger actief als Technisch

Lees verder

Oefenwedstrijd Amersfoort-Japan vrijdag 20 april

Algemeen

Nieuwsfoto
18-4Komt het zien! Vrijdag 20 april om 20.30u speelt H1 Amersfoort tegen het nationale Japanse hockeyelftal.

Lees verder

Schoolhockeytoernooi op AMHC: JvO winnaar

Algemeen

Nieuwsfoto
15-4 Het Stedelijk Gymnasium Johan van Oldenbarnevelt uit Amersfoort is winnaar geworden in de regionale voorronde van het schoolhockeytoernooi (onderdeel jongensteams). Het toernooi vond plaats op AMHC op vrijdag 13 april. Elf scholen deden mee aan de voorronde op AMHC. Het team van JvO gaat op vrijdag 18 mei strijden om het nationale kampioenschap in Amsterdam. ( foto's N.W. Bos )

Lees verder

Triple A Businessclub by ALTA - AFC Quick 1890 - AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
13-4 AMHC Business Club heet haar leden en andere genodigden vrijdag 25 mei van harte welkom op de 1e bijeenkomst van Triple A Businessclub.


Lees verder

Geen trainingen in de meivakantie

Algemeen

Nieuwsfoto
5-4 Van maandag 23 april t/m zondag 6 mei zijn er geen reguliere trainingen i.v.m. de meivakantie. In de eerste week van de meivakantie trainen de 1e en 2e teams WEL, dit in overleg met hun coaches. Maandag 7 mei starten alle reguliere trainingen weer.

Lees verder

Super Sunday! - 15 april vanaf 12.30 uur

Algemeen

Nieuwsfoto
5-4 Wat is een betere aanleiding voor een feestje dan twee belangrijke thuiswedstrijden voor Dames 1 & Heren 1?


Zondag 15 april speelt D1 om 12.30 uur tegen Bully en twee uur later neemt H1 het op tegen Houten.

Lees verder

AMHC en 2BChild helpen basisschool in Bosnië aan sportveld

Algemeen

Nieuwsfoto
2-4 Voor een basisschool in Vitez, Bosnië, is een prachtig volleybalveld aangelegd met hulp van AMHC en 2BChild.  Het geld voor deze actie was afkomstig van de oliebollenverkoop en een inzameling tijdens de Pubquiz eind december op AMHC. De directeur van de school en de leerlingen zijn hier zeer blij mee evenals 2BChild.  2Bchild is een stichting die is voortgekomen uit Pax

Lees verder

AMHC Familiehockeytoernooi 21 mei Mobsters & Molls

Algemeen

Nieuwsfoto
29-3 "A man who doesn’t spend time with his family can never be a real man.”
Don Corleone heeft gelijk....... maar gelukkig kunnen de heren het binnenkort goedmaken want het is bijna zover: het meest gezellige AMHC familiehockeytoernooi van het jaar staat voor de deur. Op 2e Pinksterdag, 21 mei 2018, zullen we gaan strijden om de ‘Coppa di Famiglia’!!

Lees verder

Hockeyteam AMHC-B1 doet Obstaclerun voor goed doel

Algemeen

Nieuwsfoto
26-3 Het jongens B1-hockeyteam van AMHC doet maandag 2 april mee aan de Obstaclerun Amersfoort . Het team start gezamenlijk voor de 4 kilometer uitdaging met 9 obstakels onder meer geplaatst op de pleinen in de binnenstad van Amersfoort.

Lees verder

Trainingen maandag 19 maart afgelast

Algemeen

Nieuwsfoto
19-3 Helaas blijft de kou aanhouden. Na de afgelastingen van het afgelopen weekend, een temperatuur die slechts 2 graden hoger is en met een gevoelstemperatuur van -6 graden hebben we besloten om de trainingen vandaag nog niet door te laten gaan. We hopen dat de koude wind morgen ons land verlaat en dat we weer lekker kunnen hockeyen.
Met sportieve groet,

Lees verder

Kom Heren 1 aanmoedigen voor de Silver Cup

Algemeen

Nieuwsfoto
18-3 Aanstaande vrijdag (23 maart) om 20.30 uur speelt Heren 1 op Leusden om de Silver Cup. Kom allemaal om ons eerste team aan te moedigen!!

Lees verder

Afgelasting thuiswedstrijden zondag 18 maart

Algemeen

Nieuwsfoto
18-3Alle thuiswedstrijden op AMHC op zondag 18 maart zijn afgelast. Kijk bovenaan de website om te zien welke uitwedstrijden zijn afgelast. 

Lees verder

Hulp gezocht achter de wedstrijdtafel

Algemeen

Nieuwsfoto
16-3 Een hele leuke en gezellige activiteit waarmee je de club een belangrijk handje kunt helpen is de wedstrijdtafel!

Lees verder

Centrale afgelasting wedstrijden Jongste Jeugd op zaterdag 17 maart

Algemeen

Nieuwsfoto
16-3 De competitieleiding van de KNHB heeft op basis van de weersvoorspellingen voor zaterdag 17 maart 2018 het volgende besloten:  Alle jongste jeugd wedstrijden zijn centraal afgelast. De wedstrijden van 3F, 6F, 6E en 8E teams zijn afgelast. Voor de ochtend worden temperaturen onder nul verwacht en door de wind kan de gevoelstemperatuur nog verder dalen. Aangezien het hier om onze

Lees verder

Afgelasting thuiswedstrijden zondag 18 maart

Algemeen

Nieuwsfoto
16-3Alle thuiswedstrijden op AMHC op zondag 18 maart zijn afgelast. Kijk bovenaan de website om te zien welke uitwedstrijden zijn afgelast. 

Lees verder

Review contributiestructuur

Algemeen

Nieuwsfoto
8-3 Beste leden, Naar aanleiding van jullie vraag op de ALV vorig jaar, wordt momenteel door een daarvoor ingestelde commissie, de huidige contributiestructuur gereviewd. Op de komende ALV zullen de bevindingen inclusief het voorstel voor 2018-2019 op de agenda staan. 

Lees verder

Berichtje van de penningmeester

Algemeen

Nieuwsfoto
6-3 Let op: binnenkort worden de kosten voor de extra zaalhuur geïncasseerd. Dit wordt, in tegenstelling tot voorafgaande jaren en met de komst van Lisa, per individuele speler geïnd. Als je hierover nog vragen hebt, kun je een mail sturen aan [email protected]  

Lees verder

Speel safe, bitje in! Hapdag zaterdag 17 Maart op AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
6-3 Hockeybitjes op maat, meld je van tevoren aan!
Ook dit voorjaar organiseert OrtholunaSports een hapdag voor een bitje op maat.  We zijn op hockeyclub AMHC aanwezig op:
zaterdag 17 maart van 10.00-13.00 uur
Meld je van tevoren aan op onze website  www.ortholunasports.nl . 

Lees verder

Naar de European Hockey League met 50% korting

Algemeen

Nieuwsfoto
24-2 Tijdens het paasweekend (30 maart t/m 2 april) zal de KO16 Euro Hockey League gespeeld worden op HC Rotterdam. Voor de leden van de door ABN AMRO gesponsorde clubs (zoals AMHC) is er 50% korting geregeld op de reguliere toegangskaartjes op vrijdag(avond) 30 maart. Er zijn 1000 tickets beschikbaar dus vol = vol.  Het aanbod is geldig tot 8 maart. Dus SNEL BESTELLEN!

Lees verder

Nieuwe redactiecommissie

Algemeen

Nieuwsfoto
22-2 Vanaf 19 februari heeft AMHC een nieuwe redactiecommissie. Linda Bos heeft de afgelopen 7 jaar met veel enthousiasme de nieuwsberichten op de website gezet, en de verschillende social media zien komen en onderhouden. Nu draagt zij het stokje over zodat ze tijd krijgt voor haar nieuwe rol als lijnhoofd Meisjes E6. Ze neemt die rol over van Saskia Knoop.   Dit is met de overstap

Lees verder

Hulp gezocht voor de wedstrijdtafel

Algemeen

Nieuwsfoto
21-2 Voor het ontvangen van teams en het begeleiden van scheidsrechters voor en na  wedstrijden zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de wedstrijdtafel.  Vind je het leuk om te zorgen dat een wedstrijddag goed verloopt? Dan is dit je kans om de club eens op een andere manier te leren kennen!

Lees verder

MA5 zaalkampioen!

Algemeen

Nieuwsfoto
20-2Afgelopen zondag moesten de laatste twee wedstrijden door MA5 gewonnen worden om kampioen te worden. En dat lukte! Missie geslaagd!

Lees verder

Speel safe, bitje in! Hapdag zaterdag 17 Maart op AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
20-2 Hockeybitjes op maat, meld je van tevoren aan!
Ook dit voorjaar organiseert OrtholunaSports een hapdag voor een bitje op maat.  We zijn op hockeyclub AMHC aanwezig op:
zaterdag 17 maart van 10.00-13.00 uur
Meld je van tevoren aan op onze website www.ortholunasports.nl . 

Lees verder

Jongens C1 zaalkampioen!

Algemeen

Nieuwsfoto
19-2 Afgelopen zondag zijn de jongens van de C1 op de valreep zaalkampioen geworden. 
De koploper Houten verloor bij de voorgaande speelronde beide laatste wedstrijden en gaf onze mannen opeens weer zicht op het kampioenschap. Wel zouden er dan zondag 4 punten gepakt moeten worden om op doelsaldo toch het kampioenschap te kunnen pakken. De eerste wedstrijd werd makkelijk

Lees verder

MB4 Zaalkampioen

Algemeen

Nieuwsfoto
12-2 Met veel inzet en mooi hockey is MB4 zaalkampioen geworden in de 2e klasse. 
Hulde aan speelsters en begeleidingsstaf! Ouders en overige toeschouwers bedankt voor de support.
Jamie Swiers (blok coördinator MC/MB) en Michael Tits (Lijnhoofd MB).

Lees verder

Deze week geen buitentrainingen

Algemeen

Nieuwsfoto
6-2In verband met de vorst en bevroren velden, zijn deze week alle buitentrainingen afgelast!
Hou de site en app in de gaten voor de ontwikkelingen.

Lees verder

AMHC zoekt opvolger voor Anita

Algemeen

24-1 Voor het komende seizoen zoekt AMHC een opvolger voor Anita Beecheno.  Na 3 jaar heeft Anita besloten om te stoppen als coach van Dames 1. 
Mocht je interesse hebben dan kun je dit kenbaar maken aan Neco Dusseldorp: [email protected]

Lees verder

Donderdag 4-1-2018: Zaalclinic Heren 1

Algemeen

18-12 Donderdag 4 januari is er een zaalclinic in de Juliana van Stolberg, speciaal voor jou. Laat de hockeyfreaks van Heren 1 je inspireren. Leer de beste passeer bewegingen, goed verdedigen, keepen en nog veel meer! Kom gezellig met het hele team, vrienden of vriendinnen. De Heren 1 spelers hebben er nu al ontzettend veel zin in. Hopelijk jij ook…

Lees verder

Afgelasting zaaltraining maandag 11/12

Algemeen

11-12 Gezien de weersverwachtingen in Amersfoort en het landelijke advies is er besloten de zaaltrainingen van vandaag NIET door te laten gaan.

Lees verder

Zaalhockey: competitie-aanpassingen door weersomstandigheden

Algemeen

10-12Zie de link voor info afgelastingen zaalhockey: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/afgelastingen-seizoen-2017-2018

Lees verder

Geen buitenhockey op AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
8-12In verband met de weersomstandigheden van de afgelopen dagen kan er tot nader bericht niet gehockeyd worden op de velden van AMHC.

Lees verder

Update: Afgelasting thuiswedstrijden zaterdag 2-12-2017

Algemeen

1-12In verband met het weer en de staat van de velden geldt het volgende:
Vanaf 11.00 gaan de wedstrijden door, behalve die op Veld 5, daar zijn de wedstrijden tot in ieder geval 13.00 uur afgelast.
De wedstrijden van MD2, MD3 en JC1 gaan door!

Lees verder

(Jeugd)Technische staf stelt zich voor: Marieke Ruigrok

Algemeen

Nieuwsfoto
23-11 Hoi, mijn naam is Marieke Ruigrok. Ik ben 25 jaar oud en ik ben coördinator van de keepersclub van Amersfoort.

Lees verder

Hockeyplaatjes Ruilmiddag 29 november

Algemeen

Nieuwsfoto
17-11 Ben je ook zo fanatiek aan het sparen om je Hockeyplaatjes album vol te krijgen?  En heb je ook zo veel dubbele plaatjes? 
Kom dan op woensdag 29 november om 14.00 naar het clubhuis voor een ruilmiddag. 
Wij zorgen voor wat lekkers en dan kun jij lekker aan de slag om je album compleet te maken.Lees verder

Jeugd (technische) staf stelt zich voor: Jamie Swiers

Algemeen

Nieuwsfoto
17-11 Mijn naam is Jamie Swiers, 32 lentes jong en misschien wel een laatbloeier op het gebied van hockey. 

Lees verder

31-10-2017 | (Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: San The

Algemeen

Nieuwsfoto
12-11 Mijn naam is San The. Ik ben 28 jaar en op mijn 5de ben ik begonnen met hockeyen bij AMHC.
Sporten stond bij ons thuis centraal. Iedereen uit het gezin was bezig met tennis of hockey. In de weekenden kwamen we na onze wedstrijden samen op de tennisclub om daar lekker  te eten (‘’lekker eten’’ mijn andere hobby)  De zoutvaatjes en glazen werden omgetoverd tot spelers

Lees verder

Spitsentraining meisjes D teams (breedte) en selectie van spelers (lijn)

Algemeen

Nieuwsfoto
8-11 Onze hoofdsponsor ABN AMRO maakt het mogelijk dat hockeyinternationals Billy Bakker en Mirco Pruyser op woensdag 8 november van 17 tot 19 uur een spitsentraining zullen geven.   Billy en Mirco zijn absolute topspitsen. Billy is aanvoerder van Heren 1 van Amsterdam. In 2012 won hij met het Nederlands elftal zilver op de Olympische Zomerspelen, in 2016 werd hij vierde. Mirco Pruyser

Lees verder

14 november ALV

Algemeen

7-11 U bent als AMHCer of als ouder/verzorger van een lid van harte uitgenodigd voor de ALV op dinsdag 14 november. 
De koffie staat klaar vanaf 20.15 uur, de vergadering start om 20.30 uur.  U kunt de agenda en notulen van de vorige ALV lezen in het ingelogde gedeelte van de site, onder Club - > Documenten. 

Lees verder

Oudejaarsborrel, oliebollenverkoop en pubquiz op vrijdag 29 december

Algemeen

Nieuwsfoto
6-11 Beste leden en ouders van leden van AMHC,
De dagen worden korter, Sinterklaas is alweer bijna in het land en de winterstop en het zaalhockeyseizoen zijn in zicht.

Lees verder

Verkoop gevonden voorwerpen

Algemeen

Nieuwsfoto
31-10 Zaterdag 4 november worden tussen 10.00 uur en 12.30 uur alle gevonden voorwerpen verkocht van het afgelopen jaar. Hier zit echt mooie kleding bij...De spullen worden voor 5 euro per stuk verkocht en de opbrengst gaat naar het goede doel: 2Bchild. Deze stichting zet zich in om kinderwensen van Bosnische kinderen te vervullen. Het gaat hierbij om dingen die voor ons heel normaal zijn

Lees verder

Clubhuis (bar-gedeelte) beperkt open ivm scheidsrechterscursus en scheidsrechtersexamen

Algemeen

31-10 De volgende data is de grote ruimte bij de bar in het clubhuis in gebruik voor de scheidsrechtersopleiding en de examens.
Vriendelijk verzoek hier voor of na jullie training rekening mee te houden.

Lees verder

Dames 1 en Heren 1 presenteren: Gala 2017

Algemeen

Nieuwsfoto
23-10

Op zaterdag 16 december zullen Heren 1 & Dames 1 wederom een gala organiseren. 

Lees verder

Reminder: Vanavond hockeyinternational Jelle Galema en prestatiecoach Joost Leenders

Algemeen

Nieuwsfoto
11-10 Alle AMHC leden zijn woensdagavond 11 oktober om 20:00 uur van harte welkom voor een gastpresentatie van ABN AMRO Hockeyambassadeurs Jelle Galema en Joost Leenders: Een inspirerend verhaal over topsport, het behalen van doelen en de combinatie tussen sport en werk.


Lees verder

Reminder AB feest

Algemeen

Nieuwsfoto
5-10 Heeeee lieve clubgenoten en andere Amersfoorters!
A.s. zaterdag 7 oktober is het AB-feest op AMHC. Het feest is van 20.30 uur tot 01.00 uur en het thema is: Corpsballen! Dussss trek allemaal je meest gladde pakkie aan en wees erbij!
Kaartverkoop

Lees verder

Keepersclinic SGK Academy

Algemeen

Nieuwsfoto
13-9 Op donderdag 19 oktober zal SGK Academy op hockeyclub Amersfoort een keepersclinic verzorgen.

Een groep in de ochtend van 10.00-12.00, een groep in de middag van 13.30-15.30. Per groep is er plek voor 18 deelnemers, verdeeld over 6 groepjes. 

Lees verder

Contributie-inning

Algemeen

5-9Vanwege de overgang naar het nieuwe leden- en financieel administratief systeem zal anders dan normaal dit jaar de contributie in de 2e helft van september en eind oktober worden geïncasseerd worden. 
Zoals gewoonlijk ontvangt u voorafgaand aan de incasso, de factuur per email.

Lees verder

Hulpouders gezocht voor de fotodagen Plus Hockeyplaatjes

Algemeen

Nieuwsfoto
5-9Dit najaar kan je bij Plus Amersfoort sparen voor AMHC hockeyplaatjes. Hiervoor gaan we op de weekenden van 9 & 10 en 16 & 17 september alle teams en jeugdleden op de foto zetten op AMHC.

Lees verder

Verkeersmaatregelen i.v.m. Into the Woods festival

Algemeen

Nieuwsfoto
3-9 In verband met het Into the Woods festival zijn er enkele verkeersmaatregelen getroffen waar we jullie graag over willen informeren.  Vanaf 3 tot en met 13 september is het niet mogelijk om achter de slagboom te parkeren met de fiets of met de auto. Fietsen kunnen worden geparkeerd in de tijdelijke fietsenstalling. Auto’s kunnen daar eveneens geparkeerd worden. 

Lees verder

Planning foto's Hockeyplaatjes Plus

Algemeen

29-8 Hierbij de planning voor de Plus fotodagen in de weekenden van 9 & 10 en 16 & 17 september. We hebben zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met de wedstrijdtijden, maar met meer dan 100 teams te fotograferen in 2 weekenden is dat helaas niet voor ieder team mogelijk. Sommige teams moeten daarom later op de zaterdag terugkomen, andere teams worden op de zondag

Lees verder

Speel safe, bitje in! Hapdag 14 september

Algemeen

Nieuwsfoto
29-8 Op donderdag 14 september organiseert OrtholunaSports een hapdag op AMHC . Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen vragen we om je aan te melden via de site www.ortholunasports.nl

Op maat gemaakt

Lees verder

Nieuwsbericht met video

Algemeen

Nieuwsfoto
30-5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

JC2 kampioen in de zaal

Algemeen

Nieuwsfoto
14-2Met nog 2 wedstrijden te gaan en verrassend hockey is JC2 zaalkampioen geworden. 
Een mooie prestatie, gefeliciteerd spelers en trainer-coaches Coen Vleugel en Daan Marres! Na afloop natuurlijk champagnoise voor de kersverse kampioenen.

Lees verder

Velden beperkt bespeelbaar

Algemeen

Nieuwsfoto
12-2In verband met de sneeuwbuien en de lage temperaturen zijn de velden beperkt bespeelbaar. Dit houdt in dat daar waar de velden wit zijn van de sneeuw, absoluut niet getraind mag/kan worden.

Lees verder

Tot 5 februari gratis hockeystick twv 150,- bij hockeykamp

Algemeen

Nieuwsfoto
24-1 Nationale Sportkampen bestaat 15 jaar en dat gaan we groots vieren op Amersfoort!
Tot 5 februari zijn er vroegboekkortingen tot 40 euro op alle hockey- en tophockeykampen op Amerfoort. Doe jij mee in de zomer? Kies dan voor een unieke veelzijdige TK-hockeystick t.w.v. €150,-. Dat is nog eens uitpakken!

Lees verder

Inning zaalcontributie

Algemeen

20-12 LET OP: als je zaalhockey speelt, vindt eind deze week de incasso plaats voor de zaalcontributie a 75,-. Dit betreft de kosten van de trainingen en 2 uur zaalhuur. Zie ook website / contributie.

Lees verder

Uitnodiging Briefing Zaalhockey

Algemeen

1-12 Ik wil u namens de arbitragecommissie graag uitnodigen voor een korte briefing over de zaalhockeyregels voor de komende maanden.
Dit zal plaatsvinden op 4 december om 20.00 in het clubhuis en zal maximaal een uur duren.
Graag tot ziens op 4 december.


Lees verder

29-11-2017: Uitgifte zaalbandjes

Algemeen

29-11 Vandaag, woensdag 29-11 van 19.30-20.00 uur, geven we de zaalbandjes uit aan de keepers bij het materiaalhok achter het clubhuis.
Zaalbandjes zijn verplicht, omdat de buitenbandjes van de klompen metalen gespen bevatten die niet toegestaan zijn in de zaal.  Zaalhoezen voor de legguards worden helaas niet door de club verstrekt en zijn ook niet verplicht.

Lees verder

Kortingsactie bij Intersport Van Dam!

Algemeen

Nieuwsfoto
23-11 Ontvang nu € 10,- korting in de winkel op je eerstvolgende hockey-aankoop t.w.v. € 49,99 bij inlevering van de zaalhockeyvoucher (zie bijlage).

Lees verder

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Rutger Jansen

Algemeen

Nieuwsfoto
31-10 Mijn naam is Rutger Jansen en ik loop al een tijd mee op AMHC, ik ben zelf begonnen als speler van mijn 7de tot mijn 14de en ben daarna altijd betrokken geweest bij AMHC. 

Lees verder

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Thijs van Veen

Algemeen

Nieuwsfoto
5-10 Hallo mijn naam is Thijs van Veen,
In het kort zal ik even vertellen wie ik ben en wat ik zoal voor AMHC doe. Om bij het begin te beginnen, vroeger ben ik als kleine jongen van 6 jaar oud op AMHC gekomen om te leren hockeyen, toen viel de sport al meteen goed. Het team spel en de sfeer op en om het veld beviel en mij erg, waardoor ik mij thuis voelde op deze club. Vanaf het moment dat

Lees verder

Gevonden voorwerpen

Algemeen

Nieuwsfoto
24-9 Laat jij of je kind wel eens iets liggen op AMHC? Check dan de kar met 'gevonden voorwerpen' in het clubgebouw. 

Lees verder

Geslaagde meet & greet met Bjorn en Josine

Algemeen

Nieuwsfoto
10-9 Op zaterdag 9 september waren internationals Bjorn Kellerman en Josine Koning op AMHC. Na de onthulling van een groot spandoek waarmee de oud AMHC-ers werden gefeliciteerd met hun gouden EK-medailles was er een meet & greet met jeugdspelers. De tips van Bjorn en Josine aan jeugdspelers: veel oefenen bijvoorbeeld als je op zondag bij de 1e teams komt kijken en vooral veel plezier hebben in

Lees verder

Succesvol 'Warming-up-evenement' afgelopen zondag

Algemeen

Nieuwsfoto
6-9 Afgelopen zondagmiddag speelden bijna alle Veteranen-teams een drieluik op AMHC met na afloop een BBQ onder het genot van muziek en de zon. 
Ook bezoekende teams bleven lang hangen....kortom zeer geslaagd en weer voor herhaling vatbaar! Heren Veteranen A (Jonas) en het barpersoneel: bedankt voor de organisatie en jullie inzet!

Lees verder

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Joram Eijck

Algemeen

Nieuwsfoto
5-10
Mijn naam is Joram Eijk, ook tegenwoordig wel bekend als de trainer met Dreads.
Sinds mijn 7deloop ik al rond op AMHC dat is nu alweer 15 jaar geleden. Ik zal vertellen in het kort hoe ik precies op AMHC terecht ben gekomen als trainer. Ik weet nog goed dat ik op mijn basisschool een toekomst droom moest schrijven, in mijn toekomst droom stonden twee dingen. Ik wil

Lees verder

Fotoweekenden Plus Hockeyplaatjes goed geslaagd!

Algemeen

Nieuwsfoto
20-9 Het was een komen en gaan van AMHC-ers in de - als fotostudio ingerichtte - grote dameskleedkamer de afgelopen twee weekenden. Van de drietallen tot de veteranen en van de G-hockeyers tot Lacrosse, iedereen werd op de foto gezet door AMHC fotograaf Robbert Broekhuijsen voor de Plus Hockeyplaatjesactie.

Lees verder

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Maarten Manjoero

Algemeen

Nieuwsfoto
25-10 Hoi ik ben Maarten Manjoero, 30 jaar en dit jaar ben ik begonnen als trainer coach op de AMHC. 
Na 20 jaar(nog steeds actief) zelf hockeyen en 8 jaar lang trainen/coachen van de jongste jeugd tot senioren op MHC Soest, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. 

Lees verder

SIMPEL je telefoon opladen

Algemeen

Nieuwsfoto
9-10Je kunt nu veilig je telefoon opladen bij AMHC. Gesponsord door www.simpel.nl hangt er een oplaad-station voor telefoons in het clubhuis. Met je bankpas open je een lade waar 3 typen aansluitsnoertjes in zitten. Sluit je telefoon aan en haal die er weer uit als je telefoon is opgeladen. Omdat je bankpas als identificatie wordt gebruikt betaal je 1 cent. Zo ben jij de enige die jouw

Lees verder

AMHC Business Club i.s.m. MHC Soest, Serva Volvo en Chef de Mission in Pyeongchang...

Algemeen

Nieuwsfoto
15-1

Aspirant sponsoren en AMHC Business Club leden zijn van harte uitgenodigd voor een bijzonder event samen met MHC Soest en relaties van Serva Volvo.

Dinsdag 6 februari vanaf 19:00 uur ontvangen wij deelnemers gezamenlijk bij Serva Volvo aan Nijverheidsweg-Noord 24 in Amersfoort.

P R O G R A M M A

Lees verder

D1 en H1 bij beste vijf VriendenLoterijverkopers van Nederland

Algemeen

Nieuwsfoto
16-12 Op zaterdag 16 december ontvingen het Dames 1 en Heren 1 team van AMHC de vierde prijs van de Vriendenloterij. Deze prijs ter waarde van €750,- kregen ze omdat met hun belacties 78 loten hadden verkocht in het kader van de 'Samen voor je Clubactie'. Daarmee behoorden de tot de vijf beste lotenverkopers van Nederland'.

Lees verder

Hoogleraar talentontwikkeling: ‘Ik zou het bij kinderen niet in de uren zoeken’

Algemeen

17-11Een kijkje in het laboratorium van talentontwikkeling, zo kun je een bezoek aan hoogleraar Geert Savelsbergh aan de VU Amsterdam wel noemen. 

Lees verder

Vriendenloterij

Algemeen

Nieuwsfoto
12-10 AMHC wil voor de Amersfoortse jeugd en senioren een leuke en aansprekende hockeyvereniging zijn en blijven. Zowel recreatief als prestatie hockey staat bij ons hoog in het vaandel. Deze ambitie kunnen wij realiseren dankzij de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Maar er is ook geld nodig. Geld dat niet alleen uit de contributies van de leden afkomstig kan zijn. 

Lees verder

(Jeugd-)Technische staf stelt zich voor: Ber Berkhout

Algemeen

Nieuwsfoto
27-9 Ik heb de eer om te mogen starten in een voorstelrondje namens de nieuwe gevormde technische staf van de AMHC. Voor de leden en ouders is het belangrijk dat je weet wie we zijn en wat we doen.

Lees verder

Oud-AMHC spelers Europees kampioen

Algemeen

1-9Het lijkt al weer even geleden, maar nog steeds genieten twee oud-AMHC spelers na van hun succes bij de Europese Kampioenschappen in Amstelveen. Allebei de spelers hebben zeer herkenbaar bijgedragen aan het succes van Oranje: twee gouden plakken!
Bij de dames stond Josine Koning in het goal, tot aan de A-jeugd heeft zij bij AMHC de basis voor haar keeperstalenten gevormd.
 

Lees verder

Barkrachten gezocht

Algemeen

30-8We zijn dringend op zoek naar barkrachten (16+) die op zondag achter de bar en in de keuken willen werken. Leuke job met goede verdienste: mail naar [email protected]

Lees verder

Hulpouders gezocht voor de fotodagen Plus Hockeyplaatjes

Algemeen

22-8 Dit najaar kan je bij Plus Amersfoort sparen voor AMHC hockeyplaatjes. Hiervoor gaan we op de weekenden van 9 & 10 en 16 & 17 september alle teams en jeugdleden op de foto zetten op AMHC. Om dit goed te laten verlopen zijn we op zoek naar hulpouders die één (of meer) dagdelen willen helpen. Het gaat om het invoeren van de fotonummers in de computer of het oplijnen

Lees verder

Vacatures

Algemeen

22-8 Wil jij ook wat bijdragen aan de vereniging? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies. Voorzitter barcommissie Coördinator teamlunches en baraanvragen Lid wedstrijdtafelteam Ledenadministratie Secretaris bestuur Lid evenementencommissie Lid sponsorcommissie Vrijwilligerscoördinator Lijnhoofd

Lees verder

Keeperstrainingen 2017-2018

Algemeen

22-8 Ook dit jaar zijn is er weer een grote groep van 42 vaste keepers in de A t/m D jeugd.
 

Lees verder

AMHC-veterinnen kampioen op EK masters

Algemeen

Nieuwsfoto
20-8
AMHC-leden Pleuni Niezing, Eline van der Veen en Nicole Mochèl deden alledrie mee aan het EK masters hockey 2017 en wonnen ook alledrie met hun teams. 

Lees verder

Nieuwsbericht met afbeelding

Algemeen

Nieuwsfoto
30-5TEST Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

Nieuwsbericht met afbeelding 2

Algemeen

Nieuwsfoto
30-5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

Nieuwsbericht met afbeelding 3

Algemeen

Nieuwsfoto
30-5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

test bericht voor 5 berichten

Algemeen

Nieuwsfoto
30-5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie congue orci quis euismod. Proin augue erat, mattis non metus ac, ullamcorper gravida sem. Sed ultricies in est sed ornare. Vivamus semper porta maximus. Praesent justo lectus, luctus aliquam efficitur eu, viverra in purus. Phasellus tempus velit quis turpis commodo, non cursus ligula interdum. Morbi sed pharetra odio.

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren