header foto
AMHC Amersfoort
Junioren

Hockeykamp in de herfstvakantie op Amersfoortse MHC

Nieuws afbeelding 10-9-2019
EARLY BIRD T/M 22 SEPT! 
Wat kijken we er naar uit! Van 21 t/m 23 oktober worden op  Amersfoortse MHC de Nationale Hockeykampen georganiseerd.  Ideaal om nog even wat extra’s te leren en een super leuke tijd te hebben! Want ondertussen zit je alweer lekker in het nieuwe seizoen, ben je weer helemaal gewend aan de (nieuwe) grootte van het veld, aan je nieuwe teamgenootjes en het mooie spelletje. Om dit ritme tijdens de herfstvakantie niet kwijt te raken, hebben wij een prachtig kamp voor jou op jouw club. Het perfecte moment om je skills nóg verder op te bouwen en te leren van de beste begeleiders.

TOT EN MET 22 SEPTEMBER: Profiteer nu van de early bird actie! 
Boek nu snel, nu er nog plek is, en profiteer van onze early bird actie! Dit betekent een korting van max 30 euro op de huidige prijs. 

Als lid van Amersfoortse MHC ontvang je met de kortingscode: LK-HERFST 10% korting op het kamp!

Tijdens de Nationale Sportkampen ga je samen met je vriendjes en begeleider aan de slag met de nieuwste technieken, speel je veel leuke wedstrijdjes en krijg je een te gekke clinic van een topspeler. Daarnaast is er genoeg tijd om andere spelletjes te doen en te spelen op de luchtkussens. Met alle nieuwe technieken/trucjes die jij geleerd hebt tijdens het kamp zal jij na de herfstvakantie al je teamgenootjes verbazen over alle nieuwe tricks jij ineens (nog beter) kan.  

Welke kampen?
De volgende kampen van 21 t/m 23 oktober vinden plaats op Amersfoortse MHC:
  • Hockeykamp Original | 6 t/m 10 – 11 t/m 14  jaar 
  • Tophockeykamp | 8 t/m 14 jaar| hele dag hockey | 5 clinics
  • Sport & Spelkamp | 4 t/m 7 jaar 
  • Hockeykamp Original - 75% van de dag hockeyen, 25% andere activiteiten
  • Tophockeykamp - De hele dag volop hockeyen met iedere dag een masterclass
  • Sport & Spelkamp - Spelenderwijs kennis maken met sport in een veilige omgeving
De kampen starten dagelijks om 9:30 en zijn om 16:30 weer afgelopen. Eerder brengen of later ophalen is geen probleem. Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd door Nationale Sportkampen. Wil je op hockeykamp met overnachting? Bekijk de mogelijkheden op de website.
Iedereen zal worden ingedeeld op leeftijd/niveau. Wil je bij je vriendjes in het groepje? Dat kan natuurlijk ook!

Inschrijven
Wil jij meedoen of meer informatie, ga dan snel naar www.nationalesportkampen.nl en meld je vandaag nog aan! Of kijk voor een impressie op https://www.youtube.com/watch?v=uC9XB0kaC5U

Zaalhockeykampen
Dit jaar zijn er natuurlijk ook weer veel leuke zaalhockeykampen te vinden door heel Nederland. Ga snel naar www.nationalesportkampen.nl om te zien welke kampen er bij jou in de buurt zijn en profiteer ook hier voor een fijne early bird actie!