header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Helpende handjes gezocht!

Algemeen

Nieuwsfoto
18-4 Vandaag heeft iedereen een mail gekregen met als titel ‘met zijn allen de schouders eronder’. Daarin staat uitgelegd dat het juist in deze zware tijd voor AMHC belangrijk is dat we met z’n allen een steentje bijdragen…

Lees verder

Familiehockeytoernooi (10 juni)

Algemeen

Nieuwsfoto
17-4 Lieve hockey-families,
Op een mooie pinksterdag, maandag 10 juni van 10-20 uur, is er weer het gezellige familiehockeytoernooi. Voor de ervaren deelnemers behoeft dit evenement geen nadere uitleg, het is een sportief evenement, maar bovenal een ontzettend gezellig evenement waarbij hockeywedstrijden worden afgewisseld met allerlei leuke familiespelletjes en waarbij voor een

Lees verder

Team van de Week: M8E3

Algemeen

Nieuwsfoto
15-4 Afgelopen zondag (14 april) was M8E3 het Team van de Week. Deze keer waren Marin, Karlijn, Julie, Sylve, Maartje, Myrthe, Frederiek, Karlijn, Linde en Olivia aanwezig voor een Meet & Greet met Dames 1. 

Lees verder

Geen trainingen in de meivakantie

Algemeen

Nieuwsfoto
15-4 In verband met de meivakantie en de veelal wisselende extra vrije dagen, weken, is er vanaf vrijdag 19 april tot en met vrijdag 3 mei geen hockey. In de week van 22 april trainen lijnteams wel , dit in goed overleg met hun coaches en trainers.  Maandag 6 mei starten alle trainingen weer.  Zaterdag 11 mei is er ook weer competitie.

Lees verder

Opzeggen lidmaatschap VÓÓR 1 MEI

Algemeen

Nieuwsfoto
14-4 Beste (ouders van) AMHC-leden, We hopen natuurlijk dat niemand opzegt, maar op de laatste bijzondere algemene ledenvergadering (BALV) is besloten dat de datum om op te zeggen vervroegd is naar 1 mei. Lees het verslag van deze vergadering (5-3-2019) achter de Inlog op de website (onder Club->Documenten->ALV).

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren