header foto
AMHC Amersfoort

Triple A Businessclub op AMHC

donderdag 16 mei 2019   |   18:00 - 21:30   |   Clubhuis AMHC
AMHC Businessclub heet haar leden en genodigden donderdagavond 16 mei van harte welkom bij de Triple A Businessclub op AMHC.

PROGRAMMA
Vanaf 18:00 uur - Ontvangst

18:30-19:15 uur - Random Team Pubquiz met diner
Ontmoet nieuwe mensen en prik een vorkje tijdens een enerverende pubquiz. De presentatie is in vertrouwde handen bij Triple A's 'eigen' Amersfoortse NOS Studio Sport presentator, Jeroen Stomphorst.

19.15-20:30 uur - Interview Teun de Nooijer door publiek o.l.v. Jeroen Stomphorst
In College Tour stijl stelt het publiek vragen aan Teun de Nooijer, één van Nederlands meest succesvolle sporters aller tijden. Als record hockeyinternational speelde hij 453 interlands, waarin hij 219 scoorde. Hij won 2 gouden en 2 zilveren Olympische medailles, maakte de golden-goal in een WK-finale en werd 3 keer 's werelds beste speler.

Al jaren focust Teun zich met zijn eigen bedrijf op individuele en teamontwikkeling in het bedrijfsleven. Hierbij combineert hij zijn unieke ervaring met wetenschappelijke studies over onder andere vitaliteit, druk, veerkracht, focus en talentontwikkeling. Op dit moment is Teun ook coach van de hoofdklasse hockeydames van Bloemendaal.

Vanaf 20.30 uur - Afsluitende borrel

DEELNAME
Initiatieven van de Triple A Businessclub zijn kosteloos toegankelijk voor leden en genodigden van AMHC Businessclub en de mede-organiserende AFC Quick 1890 Businessclub en ALTA Businessclub.

Ben jij er ook bij? Meld je tijdig aan via [email protected] of bel eerst met Pascal van der Tuin (06 11 397 148). We nodigen je ook van harte uit een introducé mee te nemen; meld ook je introducé wel van tevoren aan.