header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Helpende handjes gezocht!

Algemeen

Nieuwsfoto
18-4 Vandaag heeft iedereen een mail gekregen met als titel ‘met zijn allen de schouders eronder’. Daarin staat uitgelegd dat het juist in deze zware tijd voor AMHC belangrijk is dat we met z’n allen een steentje bijdragen…

Lees verder

Familiehockeytoernooi (10 juni)

Algemeen

Nieuwsfoto
17-4 Lieve hockey-families,
Op een mooie pinksterdag, maandag 10 juni van 10-20 uur, is er weer het gezellige familiehockeytoernooi. Voor de ervaren deelnemers behoeft dit evenement geen nadere uitleg, het is een sportief evenement, maar bovenal een ontzettend gezellig evenement waarbij hockeywedstrijden worden afgewisseld met allerlei leuke familiespelletjes en waarbij voor een

Lees verder

Team van de Week: M8E3

Algemeen

Nieuwsfoto
15-4 Afgelopen zondag (14 april) was M8E3 het Team van de Week. Deze keer waren Marin, Karlijn, Julie, Sylve, Maartje, Myrthe, Frederiek, Karlijn, Linde en Olivia aanwezig voor een Meet & Greet met Dames 1. 

Lees verder

Geen trainingen in de meivakantie

Algemeen

Nieuwsfoto
15-4 In verband met de meivakantie en de veelal wisselende extra vrije dagen, weken, is er vanaf vrijdag 19 april tot en met vrijdag 3 mei geen hockey. In de week van 22 april trainen lijnteams wel , dit in goed overleg met hun coaches en trainers.  Maandag 6 mei starten alle trainingen weer.  Zaterdag 11 mei is er ook weer competitie.

Lees verder

Opzeggen lidmaatschap VÓÓR 1 MEI

Algemeen

Nieuwsfoto
14-4 Beste (ouders van) AMHC-leden, We hopen natuurlijk dat niemand opzegt, maar op de laatste bijzondere algemene ledenvergadering (BALV) is besloten dat de datum om op te zeggen vervroegd is naar 1 mei. Lees het verslag van deze vergadering (5-3-2019) achter de Inlog op de website (onder Club->Documenten->ALV).

Lees verder

Clinic van dames 1 voor M6E6

Junioren

Nieuwsfoto
14-4 Meisjes M6E6 heeft zaterdag 13 april een clinic gehad van Dames 1 omdat ze bij Super Sunday in november het mooiste spandoek hadden. 
Het was zeer geslaagd! Speciale keeperstraining en uitdagende oefeningen voor de meiden! Veel geleerd en lol gemaakt. Enorm bedankt aan de dames 1 van de sterren van de toekomst.


Lees verder

Hockeykampen en clinicdagen op AMHC in de mei- en zomervakantie

Junioren

Nieuwsfoto
4-4 Gratis hockeystick bij zomerkamp op AMHC Amersfoort!
In de mei- (29 april t/m 1 mei) en zomervakantie (22 t/m 26 juli ) worden de Nationale Sportkampen georganiseerd bij ons op de club voor kinderen van 4 t/m 16 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou. Naast de enthousiaste en kundige trainers, komt een Jong Oranje speler een masterclass geven! 

Lees verder

Hockeyclub Amersfoort zoekt nieuwe spelers voor dames veteranenteams

Senioren

Nieuwsfoto
4-4 Tijdje niet gehockeyd, maar blijft het veld lonken? Of misschien ben je pas verhuisd naar de regio en op zoek naar een nieuwe club? Als je (bijna) dertig bent of ouder kom dan gezellig hockeyen in één van de dames veteranenteams van Hockeyclub Amersfoort (AMHC).

Lees verder

Gratis AMHC lidmaatschap kado van Serva Volvo, óf van AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
2-4

Een gratis AMHC lidmaatschap. Een 1 april-grap? Te mooi om waar te zijn? Nee, echt waar. Vanaf 2 april 2019 krijgt ieder AMHC lid of ouder van een AMHC jeugdlid de contributie voor één seizoen veldhockey kado als persoonlijke bonus bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo bij clubsponsor Serva Volvo.


Lees verder

Innovatie in sponsoring biedt AMHC leden gratis lidmaatschap

Algemeen

Nieuwsfoto
1-4  

Met ingang van aankomend seizoen introduceert AMHC een gratis jaarlidmaatschap voor veldhockey. Doel is de groei van zowel het aantal jeugdleden als senioren te stimuleren. Dit is althans het voorstel dat het Bestuur samen met de Sponsorcommissie op 21 mei aanstaande wil voorleggen aan de Algemene Ledenvergadering.


Lees verder

Word Picnic Team van de Week!

Algemeen

Nieuwsfoto
12-2 En win met jouw team een derde helft t.w.v. 25 euro!
Welk team heeft dit weekend het vaakst gescoord? Welk team bleef lachen, ondanks de stromende regen? In samenwerking met Picnic kiest jouw club elke week een Team van de Week! Het winnende team krijgt een cadeaubon van 25 euro, vrij te besteden in de app van online supermarkt Picnic.

Lees verder

Doe mee met de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup (D-leeftijd)

Junioren

Nieuwsfoto
12-2 Binnenkort gaat de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup van start en een van de acht voorrondes vindt plaats op AMHC. Dit toernooi is speciaal voor jongens en meisjes uit D-teams. Er wordt op een klein veld gespeeld (23 x 23 m), 3 tegen 3, gedurende 8 minuten. Je gaat de strijd aan met andere teams uit jouw regio!  De voorronde in Amersfoort op AMHC vindt plaats op 19 mei. Geef je dus snel op voor

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren