header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Eet mee bij AMHC (22 maart)

Algemeen

Nieuwsfoto
18-3 Eet mee met AMHC op 22 maart! Voor € 7,50 krijg je een heerlijke daghap én een drankje naar keuze. Deze avond speelt Heren 1 de Silvercup thuis, mooie gelegenheid voor een avondje uit met bijvoorbeeld de familie. Op het menu staat nasi goreng met saté, gado gado en kroepoek.

Lees verder

Train de trainer(s) 18 maart en 8 april

Algemeen

Nieuwsfoto
17-3Maandag 18 maart en 08 april zijn er vanaf 19.00 uur geen reguliere trainingen. Er zijn dan bijscholingen voor onze eigen trainers.
Deze avonden wordt verzorgd door Thomas Tichelman, toptrainer van onder andere het nationaal heren team en Bloemendaal H1.

Lees verder

Team van de Week (van Dames 1): M8E7

Algemeen

Nieuwsfoto
17-3 Vandaag (17 maart) was M8E7 het Team van de Week. Deze keer waren Rosalie, Belle, Liza, Josephine, Jasmijn, Emily, Lore, Quirine, Yfke, Phileine aanwezig voor een Meet & Greet met Dames 1. Na alle regen was het gelukkig droog weer en scheen de zon een beetje. Dames 1 en de meiden van M8E7 hadden er zin in. Enthousiast volgde de meiden een clinic en liepen ze samen met Dames 1 mee met de

Lees verder

AB-FEEST in de Karseboom (6 april)

Junioren

Nieuwsfoto
17-3Eindelijk is er weer een AMHC-AB feest en wel op zaterdag 6 april van 20.30 tot 1.00 uur in de Karseboom! Het thema van het feest is: HOCKEYKAKKERS Een entreekaartje kost € 5,- voor een lid en € 7,- voor een introducé. Per lid mag je één introducé meenemen. Kaartverkoop vindt plaats van maandag 25 t/m vrijdag 29 maart van 18.00 tot 20.00 uur in het clubhuis

Lees verder

Hockey & Business Eemland opnieuw groot succes

Algemeen

Nieuwsfoto
14-3

Ook de 2e editie van Hockey & Business Eemland was afgelopen dinsdagavond 12 maart een groot succes. Bij Serva Volvo Amersfoort ontving AMHC Businessclub haar leden en sponsoren samen met de gasten van HC Eemvallei, MHC Leusden en MHC Soest. De opnieuw ruim 100 deelnemende ondernemers en genodigden lieten ook weten het programma hoog te waarderen.


Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren