header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Start zaalhockey

Algemeen

Nieuwsfoto
20-10 Vanaf begin november speelt de jeugd voor het eerst in onze eigen blaashal! Tot vrijdag 22 oktober om 19.00 u heb je de tijd om je op te geven voor het zaalhockey. Het opgeven kun je doen middels de enquête die naar alle leden per e-mail is verzonden. Funkeys en de Benjamins gaan niet de zaal in, maar trainen door op het veld tot en met woensdag 24 november.

Lees verder

Clinic voor M8E1 van dames 1

Algemeen

Nieuwsfoto
20-10 We hadden de grote clubactie gewonnen. Daarom kregen we een clinic van Dames 1. We gingen eerst inlopen. Daarna deden we boter, kaas en eieren. Er waren 2 teams, team rood en team blauw. Eerst won team rood en daarna team blauw. We splitsten op en of je deed dit eerst of dat, wij deden een soort parcour. Je moest om de band heen, dan een wipje, dan tegen de band aan schieten, dan slalommen, dan

Lees verder

Informatie-bijeenkomst opzetten Blaashal

Algemeen

Nieuwsfoto
8-10 De werkgroep blaashal heeft een informatiebijeenkomst georganiseerd over het opzetten van de blaashal. De blaashal wordt opgezet tijdens de herfstvakantie (van 18 tot en met 24 oktober).
Tijdens de bijeenkomst is het opzetten van de blaashal en het leggen van de vloer toegelicht.


Lees verder

Vrijwilligers gezocht opzetten blaashal UPDATE

Algemeen

Nieuwsfoto
8-10 Het gaat gebeuren! AMHC gaat dit jaar voor het eerst zaalhockeyen in onze eigen blaashal! Die moet wel worden opgezet en daarvoor hebben we jullie hulp nodig, en wel in de herfstvakantie (18 – 22 oktober)!

Lees verder

Internationaal Clubuitwisselingsprogramma Delaware (US)

Junioren

6-10 Lijkt het je leuk om een pen-vriendin of -vriend in Amerika te hebben die net als jij hockey heel leuk vindt?  Rolf van de Kerkhof (coach van het hockeyteam van de Universiteit van Delaware, landskampioen in 2016) en zijn vrouw Mary (US Field Hockey Club Empower) hebben een online uitwisselingsprogramma opgezet.    Ben je tussen de 12 en 16 jaar en vind je het leuk om met een

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren