header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Uitgangspunten teamindelingen AMHC 2021-2022

Algemeen

28-4 Hoe deelt AMHC haar teams in? AMHC biedt hockey op ieder niveau
Bij AMHC is iedereen welkom, die een lekker potje hockey wil spelen. Zowel voor de hockeyfanaten als de hockeyliefhebbers biedt AMHC de gepaste uitdaging.
Voor de meest fanatieke hockeyers (C, B en A lijnen)

Lees verder

Alle competities AMHC geschrapt

Algemeen

26-4De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft naar aanleiding van het door de overheid gepubliceerde openingsplan en de persconferenties van 13 en 20 april 2021 besloten alle competities van seizoen 2020-2021 te beƫindigen. Uitzondering op dit besluit vormen de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren. Deze twee competities worden, inclusief play-offs, uitgespeeld. De nummers 12 van

Lees verder

Kosten Midwinterlidmaatschap

Algemeen

31-3 Inmiddels zijn de Midwintertrainingen (periode: 30-11 t/m 19-2) afgerond en is, zoals vooraf aangekondigd, een nacalculatie gemaakt voor de A t/m D jeugdteams die zich hebben ingeschreven voor het Midwinterlidmaatschap. Vanwege het feit dat Senioren praktisch niet hebben kunnen trainen in deze periode, is besloten voor deze groep geen vergoeding te vragen.  

Lees verder

AMHC webshop voor je tenue en teamkleding

Algemeen

Nieuwsfoto
26-8 Direct vanuit je luie stoel AMHC-kleding en -artikelen bestellen; dat kan via de online kledingshop van AMHC.  Dus wedstrijdkleding, trainingskleding, sporttassen en nog veel meer. Neem snel een kijkje op de website https://clubs.reeceaustralia.com/nl/amhc-amersfoort Maatvoering; geen probleem. Onder 'Bestellen' kun je kiezen uit tal van verschillende maten en maatjes.

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren