header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Kosten Midwinterlidmaatschap

Algemeen

31-3 Inmiddels zijn de Midwintertrainingen (periode: 30-11 t/m 19-2) afgerond en is, zoals vooraf aangekondigd, een nacalculatie gemaakt voor de A t/m D jeugdteams die zich hebben ingeschreven voor het Midwinterlidmaatschap. Vanwege het feit dat Senioren praktisch niet hebben kunnen trainen in deze periode, is besloten voor deze groep geen vergoeding te vragen.  

Lees verder

Opzeggen vóór 1 mei

Algemeen

29-3 Natuurlijk hopen we dat iedereen ook aankomend seizoen blijft hockeyen. Wil je toch je lidmaatschap opzeggen? Doe dit dan vóór 1 mei. Het opzegformulier vindt je als je inlogt in Lisa. Wanneer het lidmaatschap niet vóór 1 mei is ontvangen bij de ledenadministratie, wordt de volledige contributie van het volgende seizoen in rekening gebracht.


Lees verder

Het lekkerste water van Nederland

Algemeen

Nieuwsfoto
27-3 Het lekkerste water van Nederland heet O2 life (smaakwater) en kun je nu voor een aantrekkelijke prijs bestellen.  Mail je bestelling naar [email protected] met vermelding van je 06 nummer.  Na afloop van een oefenwedstrijd of een zware training kun je nu voor € 20,= (15 flessen van 0,75 ltr van diverse smaken) de grote dorst lessen van alle spelers en begeleiders

Lees verder

Hockeykamp meivakantie bij AMHC Amersfoort

Junioren

Nieuwsfoto
10-3 In de meivakantie organiseren wij (Nationale Sportkampen) weer Hockey- en Tophockeykampen op AMHC Amersfoort. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt een betere hockeyer worden! Haal jouw gemiste hockeyuren dubbel en dwars in tijdens een van onze kampen. Met een Olympisch thema en een masterclass van een (Jong) Oranje speler ga je dit kamp nooit meer vergeten. Met het super uitdagende

Lees verder

AMHC webshop voor je tenue en teamkleding

Algemeen

Nieuwsfoto
26-8 Direct vanuit je luie stoel AMHC-kleding en -artikelen bestellen; dat kan via de online kledingshop van AMHC.  Dus wedstrijdkleding, trainingskleding, sporttassen en nog veel meer. Neem snel een kijkje op de website https://clubs.reeceaustralia.com/nl/amhc-amersfoort Maatvoering; geen probleem. Onder 'Bestellen' kun je kiezen uit tal van verschillende maten en maatjes.

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren